آموزش سینک فیلم و کلیپ با پریمیر
هر نرم افزار تدوین حرفه ای فیلم دارای قابلیتی بنام سینک است که بواسطه ی آن میتوانیم کلیپ های رکورد شده از چند زاویه متفاوت را به نحوی با هم هماهنگ کنیم که صدای آنها دقیق بر اساس پیک یا قله های صدا بر هم منطبق شده و بسیار خوب با هم سینک شوند.
سینک یعنی چه
در واقع اصل کلمه ای که سینک از آن گرفته شده است Synchronize است که لفظ صحیح آن سنکرون یا سنکرونایز بوده که در زبان فارسی به سینک کلیپ یا سینک فیلم جا افتاده است.
چه زمانی سینک کلیپ انجام میدهیم
در زمان رکورد از موزیک ویدیو توسط دو تا سه دوربین از زاویه های مختلف به صورت همزمان از خواننده یا صحنه ای خاص رکورد را انجام میدهیم،تفاوت در تصاویر وجود دارد اما صداها دارای نقاط مشترکی هستند،حال میخواهیم با پریمیر سینک کلیپ انجام دهیم،اگر تکنیک سینک کلیپ و فیلم در نرم افزار پریمیر وجود نداشته باشد کار خیلی سخت خواهد شد و باید دائما صداها را گوش کنیم و با نگاه نمودن به پیک یا قله های صدا در تایم لاین سعی کنیم صداها را بر روی هم منطبق کنیم.
وقتی که سینک کلیپ با پریمیر انجام میشود به صورت اتوماتیک کلیپ ها بر اساس ضرب های شدید صدا و قله های صدا روی هم منطبق و هماهنگ میشوند،به این صورت به گونه ی صدا شنیده میشود که انگار کلا یک صدا از ابتدا رکورد شده اما در واقعیت هر کلیپ دارای صدای مخصوص به خود میباشد و چون خیلی عالی با یکدیگر هماهنگ شده اند این احساس که ممکن است کلا یک صدا بوده باشد برای ما ایجاد خواهد شد.
ادوبی پریمیر پرو (به انگلیسی: Adobe Premiere Pro) یک نرمافزار ویرایش ویدئو از شرکت ادوبی است. این محصول بخشی از استودیو تولید ادوبی میباشد و یک مجموعه از نرمافزارهای شنیداری و دیداری دیجیتال است.
پریمیر پرو، سختافزارها و نرمافزارهایی را به همراه دارد و در بیشتر موارد به عنوان یک بسته به نام OEM به همراه کارتهای ویرایش ویدئویی مانند Matrox RT.X۲ همراه است. همچنین کارت سختافزاری ویدئویی محبوب پرو وان محصولی از شرکت پیناکل آلمان از پراستفاده و رایجترین اقلام وابسته و هماهنگ با این نرمافزار حرفهایست.
پریمیر پرو، یک نسخه دوباره نوشته شده از نرمافزار ادوبی پریمیر میباشد که در سال ۲۰۰۳ منتشر شد و از زمانیکه دوباره نوشته شد توسط صنعت فیلم و ویدئو مورد قبول واقع شدهاست.
پریمیر نرمافزاری که با نهایت امکانات و تکنولوژیها ویرایشی قدرتمند را برای فیلمها امکانپذیر میسازد.
اکثر فیلمهایی که امروزه ما با نهایت کیفیت و استفاده از انواع تکنولوژی و ویرایشی حرفهای مشاهده میکنیم با این محصول ادوبی تدوین شدهاند. شاید مهم ترین خصوصیت را بتوان در این مورد خلاصه نمود که دیگر قرار است از این به بعد ادوبی تنها نسخه های ۶۴ بیت برای ادوبی پریمیر ارائه دهد، نه تنها ادوبی پریمیر بلکه افتر افکت هم تنها به صورت ۶۴ بیت عرضه می شود ؛ این امر هم به این دلیل است که سیستم های ۳۲ بیت دیگر توان پردازش های سرسامآور این دو محصول را ندارند. با این که این نسخه قرار است تنها بر روی سیستم عامل ۶۴ بیت نصب شود اما با توجه به بهینهسازیهای انجام شده سرعت عملکرد نرمافزار با افزایش چشمگیری رو به رو شده و کاربران سیستم عامل ۶۴ بیت پس از نصب این نسخه میتوانند این افزایش سرعت را به راحتی حس کنند.
آخرین نسخه این نرمافزار ۲۰۲۰ نسخه ۱۴ است؛ که در این ورژن قابلیت های جدید در بخش Essential Graphics، Auto Reframe، قابلیت افزایش ولوم صدا تا ۱۵ db،پشتیبانی از فرمت های جدید (H264, H265 (HEVC),ProRes HDR ) برای ویندوز و مک و…افزوده شدهاست.